За Фирмата

Фирма "ИНТЕРНЕТ" е създадена през 1990 г. Дългогодишната история на дружеството е показателна за това, как с труд и лоялност към клиентите може да се оцелее в една трудна икономическа среда, да се създаде и поддържа доброто име на една фирма.
Като една от първите частни фирми в сектора нашата дейност започна с цялата гама на информационната техника - компютри, локални мрежи, комуникационни средства, премина през конюнктурните факсове, телефонни централи, охранителни системи. Но през цялото време от 24.07.1990 г. до днес гръбнак на нашата дейност са принтерите на "STAR MICRONICS" - Япония. Нашата първа сделка беше с принтери и през последните две - три най-трудни години за нашия бизнес ние отново разчитаме на тях. Наясно сме, че пазарът за нашия продукт се свива, но знаем също така, че никой не продава матрични принтери по-добре от нас. Колкото и да се стеснява пазарният дял на матричните принтери, ние сме уверени, че всеки, на когото му потрябва такъв принтер, първо се сеща за "ИНТЕРНЕТ" и е сигурен, че при нас ще намери това, което му трябва: високо качество, добри цени, безупречен сервиз, професионално обслужване, приятелска усмивка и човечност - една вече позабравена в търговията категория. Отдадеността към клиента е наше основно верую. Клиентът е най-важната фигура за нас и благодарение на него ние продължаваме да работим, да се радваме на труда си и да радваме нашите традиционни и нови клиенти.
Фирма "ИНТЕРНЕТ" е щастлива да поздрави всички посетители на нашата "интернет"-страница и се надяваме тя да допринесе за Вашия по-успешен бизнес.